Ф'юрі технічним нокаутом переміг Вайлдера та відібрав у нього чемпіонський пояс

Ф'юрі технічним нокаутом переміг Вайлдера та відібрав у нього чемпіонський пояс

Фото: Associated Press

Рефері зупинив бій у сьомому раунді.

Британський боксер Тайсон Ф'юрі в бою-реванші нокаутом переміг Деонтея Вайлдера, який до цього поєдинку був володарем пояса за версією WBC у надважкій вазі.

Зазначимо, що Ф'юрі одразу взяв дуель під свій контроль. Він активно розпочав протистояння та не давав опоненту жодного шансу на вдалий удар. Із кожним наступним раундом перевага британця ставала дедалі суттєвою.

У третьому раунді стався перший тривожний дзвіночок для американця. За пів хвилини до пробиття гонгу "Циганський король" потужним ударом "поклав" Деонтея на ринг - нокдаун та неймовірні вигуки від вболівальників.

Фото: Associated Press

Після цього раунду Вайлдер ледве пересувався рингом, а апогеєм битви стала сьома трихвилинка. Саме в цьому раунді Ф'юрі ще декілька разів потужно пробив по супернику, а рефері ухвалив рішення зупинити бій. Попри невдоволення американця, його команда викинула у ринг білий рушник.

Отже, перемігши Вайлдера, Ф'юрі відібрав у нього чемпіонський пояс. Тепер, в активі британця 30 перемог (21 нокаут) та одна нічия в 31 бої.

Що стосується "Бронзового бомбардувальника", то ця невдача стала для нього першою на професійному рівні. До цього він мав 42 перемоги та одну нічию.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Вайлдер - Ф'юрі
Наступна публікація