Ф’юрі: Я надеру Руїсу зад однією рукою

Ф’юрі: Я надеру Руїсу зад однією рукою

Фото: Associated Press

Британський боксер не сумнівається, що сильніший за мексиканського чемпіона.

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі розповів, як би закінчився його можливій бій з володарем титулів WBA Super, WBO, IBF і IBO Енді Руїсом.

Британець переконаний, що впорався б з мексиканцем навіть однією рукою.

"Бій з Руїсом? Ми ніколи не знаємо, що трапиться в житті. Я ніколи не відмовляюся від подібних шансів. Я дозволю фанатам вирішити, яку руку я буду тримати за спиною, і поб'ю Руїса іншою рукою, тому що мені потрібна тільки одна рука, щоб надерти йому зад", - сказав Ф’юрі в інтерв’ю TMZ Sports.

Також боксер прокоментував два свої наступні поєдинки.

Спочатку Ф’юрі 14 вересня битиметься з непереможним шведом Отто Валліном, а 22 лютого 2020 року вийде на бій-реванш проти чемпіона WBC Деонтея Вайлдера.

"Валлін? Впевнений, це буде грандіозний бій. Я дійсно з нетерпінням чекаю поєдинок у вересні, а потім з нетерпінням буду чекати можливості нокаутувати Вайлдера. Або навіть якщо він нокаутує мене, я все одно буду чекати цього. Тому що це бокс: хтось виграє, а хтось програє.

Кожна велика династія повинна підійти до кінця, але я не вірю, що Вайлдер покладе "Циганського короля", - заявив Ф’юрі.

  • Перший поєдинок між Вайлдером та Ф’юрі відбувся в ніч проти 2 грудня та завершився внічию. Це дозволило американцю зберегти чемпіонський пояс. Тоді Деонтей двічі відправляв британського опонента в нокдаун, але так і не виграв бій.
  • Наразі в активі Тайсона 28 перемог (20 нокаутів) та одна нічия. Що стосується американця, то він провів 41 поєдинок, у яких здобув 40 перемог (40 нокаутів).

Повʼязані теми:

Наступна публікація