Фанати американського футбольного клубу зробили фантастичний перфоманс на честь загиблого Браянта та його доньки

Фанати американського футбольного клубу зробили фантастичний перфоманс на честь загиблого Браянта та його доньки

Фото: Associated Press

Також вони відтворили дві символічні цифри.

Фанати американського футбольного клубу "Лос-Анджелес" красиво вшанували пам'ять легендарного баскетболіста Кобі Браянта, який загинув у авіакатастрофі 26-го січня.

Перед матчем 1/8 фіналу Ліги чемпіонів КОНКАКАФ проти мексиканського "Леона" вболівальники вивісили величезний банер із зображенням Браянта та його доньки Джіанни, яка також загинула.

Окрім того, уболівальники по боках відтворили дві цифри - 8 та 14. Під восьмим номером виступав Браянт на паркеті, а ось інша цифра, судячи з усього, говорить про день його завершення кар'єри - 14 квітня 2016 року він провів останній поєдинок.

До вашої уваги відео з цим щемним перфомансом.

Зазначимо, що "Лос-Анджелес" у цій зустрічі здобув розгромну перемогу з рахунком 3:0 та вийшов до наступного етапу турніру.

  • Вертоліт, на якому перебував Браянт, його 13-річна донька Джіанна та ще шестеро людей, розбився у горах міста Калабасас (округ Лос-Анджелеса, Каліфорнія). Усі загинули. Вони летіли на тренування.
  • Браянт завершив кар'єру гравця в 2016 році. Протягом 20 сезонів він виступав за "Лос-Анджелес Лейкерс", з яким п'ять разів ставав чемпіоном НБА (2000, 2001, 2002, 2009, 2010). На його рахунку 1346 поєдинків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація