Фанати "Реала" жорстко зацькували Бейла під час матчу чемпіонату Іспанії

Фанати "Реала" жорстко зацькували Бейла під час матчу чемпіонату Іспанії

Фото: Associated Press

Уболівальники "вершкових" вивісили банер та постійно освистували футболіста.

Уболівальники мадридського "Реала" освистували Гарета Бейла після кожного його торкання м’яча в матчі 14-го туру Примери з "Реалом Сосьєдад".

Валлійський півзахисник уперше за останні півтора місяця вийшов на заміну на 67-й хвилині зустрічі.

Окрім порції свисту на адресу футболіста, фанати "вершкових" оригінально нагадали Гарету про його витівку після останнього матчу за збірну Уельсу. Вийшовши з командою на Євро-2020, Бейл разом з партнерами відсвяткував досягнення з прапором, на якому було написано: "Уельс, гольф, Мадрид. У такому порядку".

Фото: twitter.com/BBCSport

На зустріч із "Сосьєдадом" уболівальники "Королівського клубу" принесли на трибуни "Сантьяго Бернабеу" плакат з написом: "Родріго - Вінісіус - Лукас (Васкес - прим.) - Бейл. У такому порядку". У такий спосіб фанати мадридців висловили своє обурення ставленням валлійця до гри за "Реал".

Фото - twitter.com/DExpress_Sport

Критику на адресу Гарета прокоментував головний тренер клубу Зінедін Зідан.

"Не можу сказати, справедливо це чи ні. Кожен має право думати все, що завгодно. Нам потрібна підтримка вболівальників. Найращих гравців часом освистують, а Бейл увійшов в гру добре і повинен продовжувати працювати. Навколо нього занадто багато шуму, він хоче бути з нами і грати добре. Він частина команди", - наводить слова Зідана Marca.

  • Матч проти "Сосьєдада" закінчився вольовою перемогою "вершкових" з рахунком 3:1. Голами відзначилися Карім Бензема, Федеріко Вальверде та Лука Модріч.
  • Наразі "Реал" ділить з "Барселоною" першу-другу сходинку турнірної таблиці, поступаючись каталонцям лише у різниці м’ячів.

Наступний поєдинок підопічні Зідана проведуть у вівторок, 26 листопада. На "Сантьяго Бернабеу" мадридці приймуть ПСЖ в рамках 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація