Фанати зацькували Погба після незабитого пенальті, "Манчестер Юнайтед" заступився за футболіста

Фанати зацькували Погба після незабитого пенальті, "Манчестер Юнайтед" заступився за футболіста

Фото: Associated Press

"Червоні дияволи" засудили вияви расизму з боку уболівальників.

Півзахисник "Манчестер Юнайтед" Поль Погба отримав чимало образ на свою адресу після матчу 2-го туру АПЛ з "Вулверхемптоном" (1:1),

Зірковий француз не забив пенальті на 68-й хвилині зустрічі, що коштувало підопічним Сульшера перемоги. Уболівальники не пробачили це хавбеку та розпочали цькувати його у соцмережах, переважно на ґрунті расизму.

Манчестерський клуб в офіційній заяві засудив таку поведінку фанатів та пообіцяв вжити заходів, щоб викорінити будь-які прояви расизму.

"Всі в "Манчестер Юнайтед" відчувають відразу до расового насильства, спрямованого на адресу Погба, ми абсолютно засуджуємо подібні дії.

Люди, які висловили ці погляди, не мають жодної цінності для нашого великого клубу. Приємно бачити, що переважна більшість наших уболівальників засуджують ці слова і в соціальних мережах.

МЮ проявляє абсолютну нетерпимість до будь-яких виявів расизму. Ми будемо працювати над тим, щоб ідентифікувати цих людей, і зробимо найрішучіші дії, які тільки можливо. Ми також просимо соціальні мережі, щоб вони вживали заходів у таких випадках" , - йдеться на офіційному сайті манчестерського клубу.

Після 2-го туру "манкуніанці" з 4 очками посідають четверте місце турнірної таблиці АПЛ.

  • У наступному турі "червоні дияволи" зіграють з "Кристал Пелас". Матч відбудеться 24 серпня на "Олд Траффорд".

Повʼязані теми:

Наступна публікація