ФФУ спростувала, що УЄФА підозрює збірну України у вживанні допінгу

ФФУ спростувала, що УЄФА підозрює збірну України у вживанні допінгу

ФФУ заперечує чутки про допінг. / Фото: ФФУ

Жодної дисциплінарної справи у цьому питанні не було відкрито.

УЄФА не має ніяких підозр щодо вживання допінгу гравцями збірної України.

Про це йдеться на офіційному сайті ФФУ.

"Жодних причин розпочинати розслідування щодо можливого вживання допінгу гравцями збірної України під час участі у фінальному турнірі чемпіонату Європи-2016 не існує, оскільки в УЄФА немає жодних підозр щодо медикаментів, які використовував в своїй роботі медичний штаб національної команди.

Одразу після появи статті німецького інтернет-видання Correctiv.org медіа-департамент УЄФА зв'язався з прес-аташе національної збірної Олександром Гливинським, отримавши пояснення головного лікаря щодо використання медичних препаратів, знайдених журналістами вищезазначеного видання у смітниках готелю "Ренесанс", де була розташована офіційна делегація ФФУ під час Євро-2016.

Звертаємо Вашу увагу, що навіть самі автори публікації зробили висновок, що у смітті не було виявлено жодних заборонених препаратів. Незважаючи на це видання зробило офіційний запит до УЄФА, отримавши відповідь, що всі 1818 допінг-проб, взятих у гравців збірних-учасниць Євро-2016 до і під час турніру, дали негативний результат.", - йдеться на сайті ФФУ.

Нагадаємо, що збірна України провалила Євро-2016 не здобувши жодного очка, після чого у відставку подав головний тренер Михайло Фоменко.

 

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація