Фоменко подякував футболістам збірної України за важкі три очки

Фоменко подякував футболістам збірної України за важкі три очки

Фоменко приємно вражений підтримкою у Харкові / Фото: dynamo.kiev.ua

Керманич "синьо-жовтих" коротко проаналізував переможний матч зі збірною Польщі.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко коротко проаналізував переможний матч зі збірною Польщі у відбірному турнірі на чемпіонат світу-2014.

Короткий підсумок гри: У першій половині гри наші футболісти були більш затиснуті. Після восьмої хвилини ми отримали дві жовті картки. Гравці були трішки заведені і це заважало їм реалізувати те, що вони повинні були.

А після гри я подякував хлопцям за гру, за важкі три очки... Як то кажуть: добре те, що добре закінчується.

Щодо гри Девіча: Є своя специфіка ситуації , коли футболіст виходить на заміну. Не всі гравці можуть відразу влитися в гру. На установці ми просили хлопців, які не були в основному складі, щоб вони не "вимикалися", адже це природний процес. Ми розуміємо, що у Марко в клубі інший статус - він рідко виходить на заміну, тому не може вийти і відразу "поїхати". Вийшло так, що він не відразу увійшов у гру.

Щодо гри Едмара під нападниками: Справа в тому, коли ми працювали з Едмаром працювали в "Таврії" - це була його позиція. Коли він перейшов у "Металіст", то там йому змінили позицію і він став опорним півзахисником. Вони помінялися місцями з Русланом, так як Ротань тільки відновився після травми і ще не має такої ігрової практики, як інші хлопці. Ви ж розумієте, що після того, як ми отримали дві жовті картки, я не міг поспішати із замінами.

Щодо харківських вболівальників: Всі прекрасно розуміють , яка підтримка у Харкові. У свій час і я через це пройшов. Ми почували себе, як вдома - так воно дійсно було. Підтримка була сильна, як і в інших містах України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація