Форвард "Динамо" вибув на невизначений термін через травму

Форвард "Динамо" вибув на невизначений термін через травму

Фото: facebook.com/fcdynamoua/

Бельгієць отримав пошкодження на зборах у Туреччині.

Київське "Динамо" підтвердило травму бельгійського нападника Ібрагіма Каргбо. 20-річний форвард отримав пошкодження в останньому спарингу першого тренувального збору в Туреччині.

У контрольному матчі з "Кайратом" (2:0) бельгієць оформив дубль, але коли забивав другий гол пошкодив внутрішню бокову зв’язку.

Щонайменше чотири тижні гравець проведе у спеціальній лангеті - так званому пресі, щоб знерухомити ногу. Потім розпочнеться процес відновлення. Точний термін повернення Каргбо на поле невідомий. Однак уже ясно, що на старті весняної частини сезону новачок команді не допоможе.

"Динамо" підписало Ібрагіма на початку зими. До переходу в київський клуб футболіст на правах оренди виступав за бельгійський "Льєрс".

Таким чином, у зв’язку з травмою Каргбо та ймовірною дискваліфікацією Артема Бєсєдіна, у розпорядженні Олексія Михайличенко може залишитися лише два нападники - Назарій Русин і Фран Соль.

Окрім того, у лазареті "біло-синіх" також перебуває Беньямін Вербич - словенський півзахисник травмувався на підготовчому зборі в Туреччині.

Варто зазначити, що на початку січня кияни оголосили про підписання нігерійського вінгера Беніто, але гравець ще не приєднався до команди.

Повʼязані теми:

Наступна публікація