Футболіст, який вилікувався від коронавірусу: Куріння робить вас більш сприйнятливими до COVID-19

Футболіст, який вилікувався від коронавірусу: Куріння робить вас більш сприйнятливими до COVID-19

Фото: Associated Press

Ексфутболіст закликав не жартувати з вірусом.

Колишній воротар збірної Туреччини Рюшту Речбер, який вилікувався від коронавірусу, поділився своєю думкою про COVID-19.

"Слава Богу, я вийшов з небезпечного періоду. Це був інтенсивний і довгий період відновлення. Тепер зі мною все гаразд, вдома на карантині. Не можна жартувати з цим вірусом. Незалежно від того скільки вам років, він небезпечний для всіх. Кожен має берегти себе.

Я кинув курити багато років тому. Куріння робить вас більш сприйнятливими до коронавірусу", - зазначив 46-річний Рюшту, якого цитує AS.

Рюшту виписали з лікарні 6 квітня. Раніше повідомлялося, що він перебував у критичному стані. Про госпіталізацію Рюшту повідомила його дружина Ішіл. Дружину ексфутболіста звинувачували в зараженні чоловіка, однак вона запевнила, що тест не виявив вірусу ні у неї, ні у дітей.

Речбер є лідером за кількістю зіграних матчів у складі збірної Туреччини (120). Зі збірною він ставав бронзовим призером Чемпіонату світу (2002) і Європи (2008). На клубному рівні він також виступав за "Бешикташ", "Фенербахче",  і "Антальяспор".

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація