Футболісти збірної України чекають на серйозну гру з Косовом

Футболісти збірної України чекають на серйозну гру з Косовом

Фото: ФФУ

Гравці дуже відповідально підходять до цієї зустрічі.

Деякі виконавці збірної України розповіли про підготовку команди на матч 9-го туру відбіркового раунду до чемпіонату світу 2018 року проти Косова.

Футболісти не вважають свого майбутнього суперника "прохідним" та зазначають, що тренерський штаб розібрав гру команди, тому вони знають сильні та слабкі сторони опонента.

"Настрій у нас хороший, але всі сконцентровані і налаштовані. Всі прекрасно розуміють, які два матчі нас чекають. Косово - дуже серйозний суперник. Тренерський штаб акцентував увагу на тому, що Косово грає довгими передачами на високого форварда. Це їхня головна зброя, як і стандарти", - цитує слова захисника "синьо-жовтих" Миколи Матвієнко телеканал Футбол.

"Працювали над тактикою та налагоджували зв'язки, тому що є нові футболісти. Все пройшло нормально і в спокійному режимі. Природно, що на нас чекають дві серйозні гри, але спочатку потрібно думати про матч з Косовом, адже без нього протистояння з хорватами нічого не вирішуватиме", - вважає інший оборонець команди Едуард Соболь.

Раніше, думками про битву із "косоварами" поділився атакуючий півзахисник Олександр Зінченко.

Нагадаємо, що матч між збірними Косова та Україною відбудеться 6-го жовтня 2017 року у Албанії. Початок протистояння о 21:45 за київським часом.

Після 8 турів в активі підопічних Андрія Шевченка 14 балів та 4 позиція. Косово, у свою чергу, має лише один набраний пункт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація