Футболісту-хулігану Кокоріну заборонили грати в чемпіонаті Росії після виходу з в’язниці

Футболісту-хулігану Кокоріну заборонили грати в чемпіонаті Росії після виходу з в’язниці

Фото: Associated Press

Олександр пробуде без футболу ще п'ять місяців.

Російський футбольний союз (РФС) відмовився зареєструвати футболіста "Зеніта" Олександра Кокоріна для участі в чемпіонаті Росії з футболу.

Про це в Instagram повідомив головний тренер пітерського клубу Сергій Семак.

Кокоріну відмовили в реєстрації, оскільки необхідні документи було подано після закінчення реєстраційного періоду. Тепер футболіст зможе бути зареєстрований лише в найближчий реєстраційний період. Зимове трансферне вікно в російському чемпіонаті відкриється 22 січня 2020 року і триватиме до 21 лютого.

"Складно стримати емоції. Вкотре хочеться поаплодувати владі, цього разу футбольній, за рішення відмовити в реєстрації Кокоріна. Мало того, що він рік провів за проступок, який здійснювали 99% чоловічого населення (яке не  понесло аналогічного покарання).

Так тепер його вирішили ще на п’ять місяців залишити без футболу. Все справедливо, закон існує для людей. Виявляється, Сашко небезпечний не тільки для суспільства, а й для футболу. На сайті РФС можна ознайомитися зі складом комітету зі статусу гравців, які ухвалили це рішення", - написав Семак.

17 вересня російські футболісти Олександр Кокорін та Павло Мамаєв вийшли з в'язниці за умовно дострокового.

Кокорін, його брат Кирило, Мамаєв і його друг, дитячий футбольний тренер Олександр Протасовіцький стали учасниками двох бійок в центрі Москви вранці 8 жовтня 2018 року. В них постраждали водій Віталій Соловчук, директор департаменту Мінпромторгу Денис Пак і гендиректор ФГУП "НАМІ" Сергій Гайсін.

Зазначимо, що Кокорін мав просидіти за гратами рік та шість місяців. Мамаєв, своєю чергою, був покараний на рік та п'ять місяців.

  • Кокорін та Мамаєв потрапили до в'язниці 10 жовтня 2018 року після того, як суд ухвалив рішення про арешт гравців, які напали на людей.
  • За цими фактами було проведено перевірку і за її результатами було порушено кримінальну справу за статтею "Побої".

Повʼязані теми:

Наступна публікація