Гендиректор "Шахтаря" відповів на позов "Фенербахче" через допінговий скандал

Гендиректор "Шахтаря" відповів на позов "Фенербахче" через допінговий скандал

Палкін назвав дії "Фенербахче" передчасними. / Фото: ФК Шахтар

Сергій Палкін вважає, що турецький клуб поквапився із зверненням в УЄФА.

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував інформацію про підозру бразильця Фреда у вживанні допінгу. А також - протест суперника "гірників" в Лізі чемпіонів "Фенербахче".

За його словами, наразі у клубу відсутня будь-яка офіційна документація з цього питання.

"Незабаром з лабораторії ВАДА, Колумбія, очікуються результати дослідження проби Б. Якщо повторне тестування дасть позитивний результат, з цього моменту можна буде говорити про можливе порушення гравцем антидопінгового законодавства та подальші розгляди з цього приводу.

Щодо протесту "Фенербахче" на результати нашого першого матчу, вважаю дії турецького клубу передчасними і такими, що суперечать духу спортивного суперництва", - написав Палкін в Facebook.

 

Дорогие друзья, Хотел бы прокомментировать информацию, появляющуюся в различных СМИ, относительно возможного применени...

Posted by Сергей Палкин on 30 июля 2015 г.

Раніше ЗМІ повідомили, що допінг-проба Фреда, яку було взято на Кубку Америки, дала позитивний результат. Інформація поширилася напередодні першого матчу 3-го кваліфай-раунду Ліги чемпіонів з "Фенербахче".

УЄФА неофіційно рекомендував віце-чемпіону України не випускати гравця на матч. Однак, бразилець вийшов у стартовому складі і відіграв 90 хвилин.

Пізніше стало відомо, що "Фенербахче" звернувся до УЄФА з проханням розглянути результат поєдинку через участь Фреда.

Повʼязані теми:

Наступна публікація