Гімн, оркестр і шампанське. У Борисполі зустріли олімпійського чемпіона Верняєва

На Олімпіаді у Ріо Олег Верняєв виграв "золото" та "срібло".

У неділю, 21 серпня, як справжнього національного героя в аеропорту "Бориспіль" вболівальники зустріли Олімпійського чемпіона зі спортивної гімнастики Олега Верняєва.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міністр молоді та спорті Ігор Жданов. "Це велика честь для України та кожного її громадянина мати таких героїв у спорті. Дякуємо цьому тандему за те, що переможний гімн України прозвучав на весь світ", - зазначив міністр.

Олег та його тренер Геннадій Сартинський повернулися на Батьківщину із чудовими здобутками – "золото" та "срібло" Олімпіади у Ріо.

Олімпійського чемпіона зустрічали під гімн України, музичний супровід військового оркестру та бризками шампанського. Друзі також подарували Олегу іменну футболку.

Його наставник та головний тренер збірної команди України зі спортивної гімнастики Геннадій Сартинський подякував усім, що вболівали. "Дійсно відчувалась підтримка кожного українця, ми робили все для нашої рідної неньки", - зазначив Сартинський.

Своєю чергою Олег Верняєв додав, що такої кількості дзвінків та смс ніколи не отримував. "Мій телефон два дні не замовкав", - наголосив спортсмен.

Нагадаємо, до завершення Олімпіади в Ріо залишилися лічені години, 21 серпня відбудеться церемонія закриття турніру. Наразі українські спортсмени виграли 11 медалей. 

ТСН Проспорт вирішив пригадати, хто з українських спортсменів вже завоював медалі для нашої країни в Бразилії. Дивіться більше в нашій відеоінфографіці:  

Повʼязані теми:

Наступна публікація