Гол Яремчука допоміг "Генту" здолати "Вольфсбург", "Ференцварош" з трьома українцями знову не програв ЦСКА

Гол Яремчука допоміг "Генту" здолати "Вольфсбург", "Ференцварош" з трьома українцями знову не програв ЦСКА

Фото - twitter.com/fanatikcomtr

Роман на славу "розрядив гармату" у поєдинку з німцями.

7 листопада відбулися матчі 4-го туру групової стадії Ліги Європи.

Окрім "Динамо" та "Олександрії", які зіграли свої поєдинки внічию, єврокубкові ігри провели команди за участю українських легіонерів.

Бельгійський "Гент", який представляють наші Роман Яремчук, Роман Безус та Ігор Пластун, здолав німецький "Вольфсбург" з рахунком 3:1. Бельгійці пропустили першими, але на 50-й хвилині Яремчук потужним ударом з-за меж штрафного зрівняв рахунок, поклавши початок вольовій перемозі "Гента". Роман відзначився вже сьомим голом у нинішній Лізі Європи. Весь матч у складі "буйволів" зіграв Пластун, Яремчука замінили на 81-й хвилині, а Безус залишився в запасі.

Цікаво, що два тижні тому в домашній зустрічі проти "Вольфсбурга" Яремчук оформив дубль.

  • За два тури до кінця групового етапу "Гент" очолює групу з 8 балами. У "Вольфсбурга" - 5 пунктів, а "Олександрія" з "Сент-Етьєном" набрали по 3 очки.

Угорський "Ференцварош" під керівництвом Сергій Реброва з Олександром Зубковим, Данилом Ігнатенком та Ігорем Харатіним в стартовому складі удома розписав внічию з московським ЦСКА - 0:0. Всі троє українців провели повний матч. Таким чином, угорський клуб удруге здобув очки у протистоянні з москвичами, адже минулого туру святкував перемогу в Росії.

  • Команда Реброва з 5 очками розташувалася на третьому місці у квартеті H, відстаючи від болгарського "Лудогорця" лише на один бал. Лідирує в цій групі з 10 очками "Еспаньйол", ЦСКА перебуває на дні таблиці з 1 набраним пунктом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація