"Гордо несу прапор щоразу, коли виходжу в ринг": Ломаченко заявив, що присвятить наступний бій "усьому українському народу"

"Гордо несу прапор щоразу, коли виходжу в ринг": Ломаченко заявив, що присвятить наступний бій "усьому українському народу"

Фото: Associated Press

Колишній чемпіон світу у легкій вазі Василь Ломаченко поділився очікуваннями від наступного поєдинку.

Зазначимо, у ринг українець вийде 29 жовтня. Саме цього дня він проведе бій проти Джамейна Ортіcа.

Ломаченко заявив, що присвятить поєдинок з Ортісом усьому українському народу.

"Я хочу присвятити цей бій усьому моєму українському народу. Я з гордістю несу прапор щоразу, коли виходжу на ринг.

Я люблю свій вид спорту, і дуже радий повернутися. Моя мета – завоювати титул абсолютного чемпіона в легкій вазі, але я не буду ставитися легковажно до Джемейна Ортіса. Медісон-Сквер-Гарден і театр Хулу в MSG були особливими місцями в моїй кар’єрі, і я з нетерпінням чекаю на 29 жовтня, коли в мене буде більше чудових спогадів", - цитує слова українця Sky Sports.

Цікаво, що раніше Ломаченко відзначився неоднозначним вчинком у поєдинку з ганцем Річардом Коммі. Василь вирішив відсвяткувати перемогу з прапором свого рідного міста – Білгород-Дністровського, а не України.

Раніше була інформація, що двобій Ломаченка та Ортіса повинен стати головною подією вечора боксу промоутерської компанії Top Rank. В разі перемоги українець розраховує на поєдинок з абсолютним чемпіоном у легкій вазі Девіном Хейні. Повідомляється, що Хейні та його батько зацікавлені у бою з Василем.

Додамо, що Василь уже залишив територіальну оборону, де перебував від початку війни з російськими окупантами, та прибув до США для підготовки до свого наступного бою.

  • На рахунку Ломаченка 16 перемог (11 - нокаутом) і 2 поразки на професійному ринзі.
  • В останньому бою, в ніч проти 12 грудня, Василь переміг Коммі та завоював пояс інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.
  • Що стосується Ортіса, то на його рахунку 16 перемог (8 - нокаутом) та одна нічия.

Повʼязані теми:

Наступна публікація