Готові воювати за чемпіонські пояси. Руїс та Джошуа провели дуель поглядів напередодні мегафайту

Готові воювати за чемпіонські пояси. Руїс та Джошуа провели дуель поглядів напередодні мегафайту

Фото: twitter.com/MatchroomBoxing

Довгоочікуваний бій-реванш між мексиканцем та британцем відбудеться 7 грудня.

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO та IBO Енді Руїс і британець Ентоні Джошуа провели традиційну битву поглядів перед поєдинком.

Мексиканець прийшов на процедуру в баскетбольній майці та джинсах, фірмовій кепці та з металевим ланцюгом на шиї. Джошуа був одягнений у білу футболку та спортивні штани, на руці красувався білий годинник, а на шиї такого ж кольору навушники.

Фото: twitter.com/MatchroomBoxing

Боксери пильно подивилися один одному в очі, вдарили кулаками та розійшлися.

В інтерв’ю ЕйДжей заявив, що за будь-яку ціну готовий повернути чемпіонські пояси.

"Я дійсно скучив за своїми поясами - давно не тримав їх у руках. Перед боєм я потисну Руїсу руку. Але як тільки прозвучить стартовий гонг, я тут же знесу йому голову", - цитує слова спортсмена Sky Sports.

Мексиканець же не збирається розставатися зі своїми титулами.

"Він скинув вагу і спробує перебоксувати мене. Але я не хочу відпускати ці красиві пояси. Я втілив свою мрію. Так що немає варіантів, щоб я її відпустив", - передає слова Руїса Boxing News 24.

Бій Руїс - Джошуа відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії. Пряму трансляцію поєдинку можна буде дивитися на телеканалі Інтер. Вечір боксу розпочнеться о 21:30 за київським часом, а головний бій - близько 23:00.

На кону стоятимуть всі пояси мексиканця, які він відібрав у Ентоні в червні поточного року, сенсаційно перемігши нокаутом.

Напередодні, боксери показали форму на відкритому тренуванні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація