Гравець"Карпат" передав Олександрі Лободі футболку для благодійного аукціону

Гравець"Карпат" передав Олександрі Лободі футболку для благодійного аукціону

Фото: Канал 2+2

Ігор Худоб'як приєднався до доброчинного проекту.

У неділю в прямому ефірі програми "Профутбол" Олександра Лобода оголосила результати розіграшу чергового лота доброчинного аукціону на підтримку проекту "Здійсни мрію", куратором якого є ведуча ТСН Лідія Таран.

Футболка голкіпера київського "Динамо" Олександра Шовковського принесла 26 100 гривень.

Телеведуча також презентувала під час недільного ефіру новий лот - футболку півзахисника львівських "Карпат" Ігоря Худоб'яка. Торги відбуваються на сайті aukro.ua та на сторінці "Профутбол" у Facebook.

"Ми прагнемо залучати якомога більше футбольних клубів, щоб розширити кордони допомоги тяжко хворим діткам. Футболка "Карпат" така ж патріотична, як і сама команда. Дуже рада, що Ігор відгукнувся на наш аукціон та передав від себе лот, оскільки доля Юрка для нього небайдужа. Вірю, що зовсім скоро ми зберемо достатню кількість коштів на лікування Юрка і він вирушить назустріч своїй мрії. Долучайтеся!" - каже Олександра Лобода.

Ведуча разом з українськими футболістами прагне допомогти 12-річному футбольному вболівальнику Юрію Штрикулю з Полтави. У хлопчика вада слуху, через яку він змушений спілкуватися з людьми мовою жестів, до того ж, він бореться зі складною недугою - лейкозом. Для детального обстеження і підготовки до операції трансплантації кісткового мозку маленькому футбольному вболівальнику потрібна велика сума, яку планується зібрати на благодійному аукціоні.

Фото: Канал 2+2

Юрко уже зустрівся з футболістами "Динамо" та побував на їхньому тренуванні на базі в Кончі-Заспі.

Сподіваючись на одужання, хлопчик не полишає надії потрапити на справжній футбольний матч на відомому європейському стадіоні та побачити гру свого кумира Кріштіану Роналду.

Кожен наступний лот Олександра Лобода презентуватиме щонеділі у прямому ефірі програми "Профутбол". Торги триватимуть тиждень. За правилами аукціону, стартова ціна лота становить 1000 гривень.

Проект "Здійсни мрію", створений за ініціативи ТСН та ВБФ "Крона", куратором якого є Лідія Таран, покликаний реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво.

Повʼязані теми:

Наступна публікація