Гвардіола похвалив Пятова після розгромної перемоги над "Шахтарем"

Гвардіола похвалив Пятова після розгромної перемоги над "Шахтарем"

Фото: ФК Шахтар

Іспанець також назвав "Шахтар" "знаком якості".

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола похвалив Андрія Пятова і "Шахтар" після розгромної перемоги (3:0) в матчі 1-го туру Ліги чемпіонів.

"Він один з найкращих воротарів. Чудово читає гру і вчасно страхує захисників. Часто, коли ми виконуємо проникаючий пас, П'ятов заздалегідь це бачить, діє на виході як останній захисник вибиває м'яч", - сказав іспанець.

"Городяни" виграли 9 з 12 матчів проти "гірників", однак Гвардіола тактовно прокоментував цю статистику.

"Ну, ми бачили на полі Тайсона - чудовий дріблер. Як він пробирався між нашими лініями, взаємодіяв з Марлосом? Чудово. Ви згадали 12 матчів: у "Шахтаря" були Фернандіньо, Дуглас Коста, Ракицький, Чигринський, Срна. Так що справді доводилося досить-таки важко.

Так, вдавалося вигравати, але проти цієї команди дуже важливо тримати ритм. У нас це часто виходить: все-таки якість футболістів "Манчестер Сіті" досить висока. Крім того, коли я переглядаю найближчого суперника, то налаштовуюся на його сильні, а не на слабкі сторони. Однозначно "Шахтар" - це знак якості", - додав керманич.

У 2-му турі Ліги чемпіонів "Шахтар" зустрінеться на виїзді з "Аталантою" Руслана Малиновського, а "Сіті" – вдома з "Динамо" Загреб. Матчі відбудуться 1 жовтня.

Фото: ФК Шахтар

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація