Гвардіола висловив бажання залишитися в "Манчестер Сіті"

Гвардіола висловив бажання залишитися в "Манчестер Сіті"

Фото: Associated Press

Іспанський керманич продовжить працювати з "городянами", якщо його не звільнять.

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола підтвердив, що не збирається покидати команду після закінчення нинішнього сезону.

"Я вже багато разів говорив, що якщо клуб мене не звільнить, то я точно залишуся. Я хочу провести тут наступний сезон, сто відсотків. Не тому, що ми виграли два останні матчі або стали грати краще в останні місяці.

Мені подобається працювати з цією командою. Я не піду, навіть якщо справи підуть погано і ми не потрапимо в Лігу чемпіонів. Неможливо вигравати вічно, але питання в тому, як ми можемо покращити ситуацію", - цитує слова іспанського фахівця Goal.com.

Після 22 турів "городяни" посідають друге місце в АПЛ, відстаючи від "Ліверпуля" на 14 очок, при цьому у "мерсисайдців" є гра в запасі.

Наступний матч команда Гвардіоли проведе у суботу, 18 січня. На домашньому стадіоні "небесно-блакитні" приймуть "Кристал Пелас". Початок зустрічі о 17:00 за київським часом.

  • Гвардіола очолив "МанСіті" у 2016 році.
  • Команда під його керівництвом двічі стала чемпіоном Англії (2017/18, 2018/19), виграла Кубок країни (2018/19), двічі Суперкубок (2018, 2019) та двічі Кубок ліги (2018, 2019). Проте Лігу чемпіонів так і не взяла.

Повʼязані теми:

Наступна публікація