Гвардіола: Я повернуся в "Барселону"

Гвардіола: Я повернуся в "Барселону"

Фото: Associated Press

Іспанець зізнався, чому не зможе працювати президентом клубу.

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола заявив про бажання колись повернутися в "Барселону", де провів більшу частину ігрової та розпочинав тренерську кар’єру.

За словами іспанського фахівця, він точно не хоче зайняти посаду президента клубу, адже не збирається відвідувати нудні офіційні обіди.

"Я повернуся в "Барселону", але не на посаду президента. Щоб займати цю посаду, потрібно бути до неї готовим і мати відповідні знання, а у мене їх немає.

Зараз я намагаюся бути хорошим тренером, і, здається, у мене це виходить. Але бути президентом - це інше. Офіційні обіди дуже нудні", - цитує тренера The Guardian.

  • Нагадаємо, Гвардіола виступав за "Барселону" від 1990 до 2001 року. У 263 поєдинках за каталонський клуб Пеп забив лише 6 голів.
  • Тренерську кар’єру нинішній керманич "Манчестер Сіті" розпочав у другій команді "блаугранас", а від 2008 до 2012 року очолював головну команду "Барселони". Разом із "синьо-гранатовими" Пеп виграв 14 трофеїв, зокрема двічі тріумфував у Лізі чемпіонів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація