Хацкевич і Фонсека розкритикували суддівство матчу "Динамо" - "Шахтар"

Хацкевич і Фонсека розкритикували суддівство матчу "Динамо" - "Шахтар"

Фото: dynamo.kiev.ua

Головні тренери команд обурені рішеннями арбітра.

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич та керманич "Шахтаря" Паулу Фонсека висловили своє невдоволення щодо суддівських рішень у матчі 13-го туру УПЛ.

Хацкевич вважає, що на результат матчу вплинула суддівська помилка. Найбільш суперечливим моментом поєдинку стала гра рукою в своєму штрафному захисника "гірників" Богдана Бутка.

"Які можуть бути претензії до хлопців? Повністю віддалися грі, витримали фізично і виконали план на гру, але суддівська помилка, яка повинна була бути, все-таки відбулася. Був чистий пенальті, коли Бутко зіграв рукою. Команда сприйняла це дуже гостро, це просто неподобство.

За такі помилки карати людей, вони теж повинні нести відповідальність. На такі матчі потрібно призначати більш кваліфікованого арбітра, а цей перед грою був біліше своєї майки", -  заявив Хацкевич.

Тоді як, Фонсека залишився невдоволений тим, що півзахисник "Динамо" Денис Гармаш не отримав картку за свою грубу гру протягом матчу.

"Що я можу сказати про суддівство ... Для арбітра був досить складний матч. Так, було багато фолів. Неможливо показувати нормальний футбол, коли гра постійно зупиняється. І завжди, коли я буду щось бачити, буду про це говорити. Не може такого бути, щоб якийсь певний гравець фолив таку кількість разів, і йому нічого за це не було", - сказав Фонсека.

Зазначимо, на матчі працювала бригада арбітрів на чолі з Віталієм Романовим.

Нагадаємо, поєдинок в Києві на "Олімпійському" завершився нульовою нічиєю, а "гірники" зберегли відрив від киян у 7 балів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація