Хацкевич про поразку від "Лаціо": не зуміли перешкодити суперникові зіграти в їхню гру

Хацкевич про поразку від "Лаціо": не зуміли перешкодити суперникові зіграти в їхню гру

Фото: Reuters

Керманич киян вважає, що деяким футболістам просто не вистачає досвіду.

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич поділився думками щодо матчу 1/8 фіналу Ліги Європи проти римського "Лаціо".

Фахівець зазначив, що клас гравців римлян був дещо вище, адже деяким виконавцям команди ще не вистачає досвіду в іграх подібного рівня.

"Виходячи зі складу Лаціо було ясно, що вони гратимуть дуже агресивно. Так, я згоден, що ми сильно низько сіли, віддали ініціативу, мало йшли вперед. Але стартовий натиск, вважаю, стримали, і причини невдачі тут не тільки в цьому. Можливо, зараз багатьом нашим футболістам просто не вистачає досвіду міжнародних ігор.

Все-таки рівень гравців Лаціо набагато краще, ніж у нашої команди. Нам не вистачало потрібних гравців в опорній зоні і в центрі поля, тому ми поступалися. А потім хоч і володіли м'ячем, однак змінити гру не змогли. В результаті не змогли і перешкодити Лаціо зіграти в їхню гру.

Я подякував хлопцям за гру, і можу сказати, що тільки в таких матчах підвищується клас футболістів. Так, ми вилетіли, але зараз вже немає особливо часу засмучуватися, адже скоро на нас чекає непроста гра в чемпіонаті".

Окремо Хацкевич прокоментував й пошкодження захисника команди Томаша Кадара, який покинув поле на 45-й хвилині зустрічі. Замість нього вийшов Артем Шабанов, для якого ця гра стала дебютною в єврокубках.

"У нього досить важке ушкодження. Він відчув клацання в задній поверхні стегна, і не міг далі продовжувати грати. Спочатку замість Кадара повинен був виходити Хачеріді, але він сказав, що не зможе зіграти лівого центрального захисника", - сказав Хацкевич на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, що "Динамо" поступилося "Лаціо" з рахунком 0:2 та, як наслідок, покинуло Лігу Європи, адже перша зустріч між цими колективами завершилася внічию - 2:2.

Повʼязані теми:

Наступна публікація