Хацкевич розповів про відновлення форвардів Соля та Бєсєдіна

Хацкевич розповів про відновлення форвардів Соля та Бєсєдіна

Фото: ФК Динамо Київ

Невелике пошкодження має й Тамаш Кадар.

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич поділився ситуацією щодо відновлення нападників Франа Соля та Артема Бєсєдіна.

За словами керманича "біло-синіх", іспанський форвард ще далекий від свого повернення на поле. Що стосується Бєсєдіна, то він вже потроху почав займатися на полі. Також він додав, що невеличке пошкодження має й захисник Тамаш Кадар.

"Артем уже вийшов на поле, у нього починається бігова робота. Франу поки ще рано. Я сподіваюся, що ми ще побачимо обох на поле в цьому сезоні. Поки не всі можуть взяти участь в тренуванні, є пошкодження у Тамаша Кадара, але основна частина гравців здорові".

Окремо Хацкевич розповів й про те, з яким настроєм повернулися гравці з розташувань національних збірних після поєдинків відбору до Євро-2020.

"Всі гравці повернулися в розташування клубу в гарному настрої. Хіба що тільки Вербич каже, що в другому матчі на своєму полі його збірна повинна була вигравати. Але це вже питання збірних. Головне, що настрій у всіх гарний.

Найголовніше - щоб всі підійшли в хорошому стані до першої гри, як в психологічному плані, так і в функціональному", - цитує слова Хацкевича офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, що Соль отримав травму в поєдинку чемпіонату України проти чернігівської "Десни". Після цього йому зробили операцію. Пізніше стало відомо, що іспанець перебуватиме поза грою до кінця цього сезону. Що стосується Бєсєдіна, то він наприкінці січня також переніс операцію, проте тоді повідомлялося, що він пропустить три місяці.

Свою наступну гру "Динамо" проведе 3 квітня, коли в рамках 23 туру УПЛ поміряється силами на виїзді з луганською "Зорею". За чотири дні кияни проведуть чвертьфінальний поєдинок Кубка України проти донецького "Шахтаря".

Повʼязані теми:

Наступна публікація