Хет-трик Мессі дозволив "Барселоні" здобути розгромну перемогу над "Сельтою" в Примері

Хет-трик Мессі дозволив "Барселоні" здобути розгромну перемогу над "Сельтою" в Примері

Фото: Associated Press

Два з них аргентинець забив прямими ударами зі штрафних.

"Барселона" в рамках 13-го туру Чемпіонату Іспанії впевнено розібралася вдома з "Сельтою" з рахунком 4:1.

Зазначимо, що три з чотирьох голів провів лідер "блаугранас" - Ліонель Мессі. Аргентинський форвард відкрив рахунок у матчі на 23 хвилині, коли реалізував пенальті. Право на удар "з позначки" підопічні Ернесто Вальверде отримали через те, що футболіст гостей грав рукою.

Фото: Associated Press
Фото: Associated Press

Утім, на 42 хвилині "кельти" несподівано відновили паритет - Лукас Оласа бездоганно реалізував штрафний удар.

Мессі вирішив не відставати від гравця "Сельти" та ще в першій половині протистояння відповів своїм розкішним ударом зі стандартного положення.

На 48 хвилині Лео довів перевагу своєї команди до двох голів. І знову він відзначився у сітці воріт опонента ударом зі штрафного.

Остаточно добив "Сельту" опорний півзахисник каталонців - Серхіо Бускетс. Підібравши ігрове знаряддя на лінії штрафного, він завдав точного удару в ближній кут - голкіпер не помітив польоту м'яча та навіть не ворухнувся.

Як наслідок, "Барселона" здобула чергові три бали та знову повернулася на лідерську сходинку турнірної таблиці Примери. Наразі в активі команди Вальверде 25 очок. Стільки ж балів має й мадридський "Реал", який свій матч цього туру також виграв, але поступається "блаугранас" у різниці м'ячів.

Що стосується "Сельти", то вони залишилися з дев'ятьма пунктами на 18 місці. Для них невдача в грі з "Барселоною" стала п'ятою поспіль в рамках внутрішньої першості.

Повʼязані теми:

Наступна публікація