Хет-трик Роналду допоміг Португалії знищити Литву, динамівець Родрігес забив Сербії

Хет-трик Роналду допоміг Португалії знищити Литву, динамівець Родрігес забив Сербії

Фото: Associated Press

Інтрига в нашій групі збереглася до останнього туру.

Поки збірна України, яка достроково вийшла на Євро-2020, пропускала 9-й тур відбору, суперники "синьо-жовтих" у групі B продовжили боротися за другу путівку на першість континенту.

Португалія зі своїм лідером Кріштіану Роналду розбила команду Литви - 6:0.

Три з шести м’ячів у ворота прибалтів забив зірковий форвард "Ювентуса", який останнім часом перебуває не в найкращих стосунках з головним тренером туринців Мауріціо Саррі. Роналду відкрив рахунок на 7-й хвилині зустрічі, реалізувавши пенальті. На 22-й хвилині Кріштіану оформив дубль, а в другому таймі (65’) відзначився ще одним голом.

Фото: Associated Press
Фото: Associated Press

Окрім Роналду, свої імена на табло записали Піцці (52’), Гонсалу Пас’єнсія (56’) та Бернарду Сілва (63’).

Фото: Associated Press

У паралельному матчі групи B Сербія у непростій боротьбі впоралася з Люксембургом (3:2), а один з голів за гостей забив форвард київського "Динамо" Жерсон Родрігес.

За тур до кінця кваліфікації португальці з 14 очками посідають другу сходинку в групі, а серби відстають від них на один бал.

17 листопада Португалія на виїзді завершить відбір матчем із Люксембургом, а Сербія вдома вдома прийме Україну. Для того, щоб вирвати у португальців другу путівку на Євро-2020, сербам необхідно перемагати підопічних Андрія Шевченка і сподіватися, що португальці втратять очки у Люксембурзі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація