"Хто він такий, і кого він переміг". Ломаченко розкритикував непереможного американця

"Хто він такий, і кого він переміг". Ломаченко розкритикував непереможного американця

Схоже, між ними розпочалася словесна перепалка.

Чемпіон світу за версією WBA, WBO та WBC у легкій вазі Василь Ломаченко прокоментував можливу дуель з непереможним американцем Девіном Хейні.

За словами українського боксера, Хейні ще нічого не досяг у великому боксі.

Це він розповів у інтерв'ю Loma Official TV.

"Хто такий Хейні і кого він переміг? Як він завоював чемпіонський титул? Якщо ми боксували за титули з чемпіонами або офіційними претендентами, то він отримав пояс тільки тому, що я його звільнив і йому його дали. І після цього кричати, що ти чогось там досяг?

Не питання, я готовий битися з ким завгодно і коли завгодно. Тут справа тільки в бізнесі", - сказав Ломаченко.

  • Ломаченко наразі має в своєму активі 14 перемог (10 нокаутів) у 15 боях. В останній дуелі він переміг британця Люка Кемпбелла. Метою українця є статус абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Йому залишається лише виграти пояс за версією IBF, яким володіє ганець Річард Коммі. Очікується, що на початку 2020 року Ломаченко буде битися за пояс IBF проти переможця титульного поєдинку між Коммі та Теофімо Лопесом, який відбудеться 14 грудня в Нью-Йорку.
  • Що стосується Хейні, то він провів 23 зустрічі, у яких здобув 23 перемоги (15 нокаутів).

Додамо, що в ніч проти 14 вересня Девін став офіційним претендентом на поєдинок проти Ломаченка, коли переміг росіянина Заура Абдулаєва. Після цього бою Хейні став володарем титулу "тимчасового" чемпіона в легкій вазі за версією WBC.

Раніше американець був включений до списку боксерів, із якими хоче вийти у ринг Ломаченко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація