Ібрагімович: ФІФА не зупинить мене, якщо я захочу поїхати на ЧС-2018

Ібрагімович: ФІФА не зупинить мене, якщо я захочу поїхати на ЧС-2018

Фото: twitter.com/halkbet_eng

Шведський бомбардир упевнений, що все вирішиться.

Нападник американського "Лос-Анджелес Гелексі" та збірної Швеції Златан Ібрагімович заявив, що може поїхати на ЧС-2018 незалежно від рішення ФІФА.

Футболіст наголосив, що в цій ситуації вирішальним є його бажання.

"ФІФА не зможе мене зупинити. Якщо я захочу поїхати на мундіаль, то поїду. Питання не в тому, що хоче ФІФА, а в тому, чого хочу я. Двері відчинені. Зараз я щасливий, що можу грати в футбол, так давайте ж просто грати. Якщо все складеться добре, якщо я відчую, що можу робити те, на що здатний, то все вирішиться", - заявив Ібрагімович у інтерв’ю Еurosport.

У ЗМІ раніше з’являлася інформація, що ФІФА може заборонити форварду поїхати на світову першість через контракт з букмекерською компанією.

Зазначимо, що у правилах міжнародної організації забороняється участь у Мундіалях осіб, які тим чи іншим чином пов'язані зі ставками.

Златан припинив виступи за національну команду після чемпіонату Європи у 2016 році. Після того, як Швеція гарантувала собі участь на ЧС-2018 (у раунді плей-оф була бита Італія), Ібрагімович заявив, що може поновити виступи за збірну.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація