"Інтер" у вирішальному матчі програв "Барселоні" та вилетів з Ліги чемпіонів

"Інтер" у вирішальному матчі програв "Барселоні" та вилетів з Ліги чемпіонів

Фото: Associated Press

"Нерадзуррі" пропустили в плейоф "Боруссію".

Міланський "Інтер" у матчі 6-го туру Ліги чемпіонів поступився "Барселоні" (1:2) та попрощався з найпрестижнішим клубним турніром Європи.

"Синьо-гранатові", які ще в попередньому турі забезпечили вихід до плейоф, проводили поєдинок резервним складом. На 23-й хвилині Карлес Перес вивів "Барселону" вперед. Підопічні Антоніо Конте відігралися наприкінці першого тайму завдяки голу Ромелу Лукаку.

У другому таймі "нерадзуррі" тиснули на ворота голкіпера "Барселони" Нето, але забити не зуміли. Цікаво, що три голи італійського клубу були скасовані через положення поза грою. Своєю чергою, підопічні Ернесто Вальверде своїм шансом скористалися - 17-річний Ансу Фаті за декілька хвилин до кінця основного часу приніс каталонцям перемогу.

"Блаугранас" з 14 очками фінішували на першій сходинці в групі. Дортмундська "Боруссія", обігравши в паралельному матчі чеську "Славію" (2:1), вийшла до плейоф Ліги чемпіонів з другого місця (10 балів). "Інтер" (7 очок") продовжить виступи в Лізі Європи, а "Славія" вилетіла з єврокубків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація