"Із лежака - на бал". Коноплянка пожартував про свою ігрову практику

"Із лежака - на бал". Коноплянка пожартував про свою ігрову практику

Фото: ФФУ

Женя набирає форму в національній команді.

Збірна України почала підготовку до червневих матчів кваліфікації Євро-2020. Проходить вона в незвичайному форматі - поруч з гравцями національної команди займається "молодіжка" U-21.

Першими підготовку розпочали легіонери, днями приєднаються Олександр Зінченко, Руслан Маліновський, Артем Кравець та Едуард Соболь. А ось гравці з УПЛ прибудуть до розташування команди після останнього туру.

До збірної Андрій Шевченко викликав Андрія Ярмоленка, який продовжує відновлення після травми, і до Сербії і Люксембургу навряд чи буде готовий.

Фото: ФФУ

"У Андрія повний вільний графік після відсутності протягом 6 місяців. Головне завдання – відновити його. Тому він тільки почав тренуватися", - сказав Шевченко в коментарі "Профутболу" на 2+2.

У хорошому настрої прибув до збірної Євген Коноплянка. У цьому сезоні він провів всього 21 матч за "Шальке".

Фото: ФФУ

"Для гравців, які не отримували достатньо ігрової практики. Не будемо тикати пальцями (показує на себе – ред.). Це великий плюс, тому що є час, щоб набрати форму.

Оскільки до цього у мене було 5 днів, я відпочивав з сім'єю. Тому з лежака одразу на бал. Треба набирати форму", - поділився Женя.

У червні збірна України проведе два матчі відбору Євро-2020. 7 червня з командою Сербії, 10-го - з Люксембургом. Обидві гри відбудуться на "Арені-Львів", де вже постелили новий газон.

Збори пліч-о-пліч: як тренуються збірна України та молодіжка U-21 у Харкові

Збори пліч-о-пліч: як тренуються збірна України та молодіжка U-21 у Харкові

Повʼязані теми:

Наступна публікація