"Кардіфф Сіті" виплатить "Нанту" всю суму трансферу за зниклого Салу

"Кардіфф Сіті" виплатить "Нанту" всю суму трансферу за зниклого Салу

"Кардіфф Сіті" виплатить "Нанту" всю суму трансферу за зниклого Салу

Фото: twitter.com

Адже угода вже офіційно оформлена.

Англійський "Кардіфф Сіті" виплатить французькому "Нанту" всю суму за перехід аргентинського форварда Еміліано Сали, який зник на літаку в протоці Ла-Маншу.

За інформацією AFP, грошова сторона питання не має жодного стосунку до ситуації, яка склалася. Уся річ в тому, що всі деталі трансферу були офіційно оформлені та узгоджені на папері. Таким чином, "Нант" отримає від "Кардіфф Сіті" 17 мільйонів євро.

Щодо страховки, то вона є, проте невідомо, чи дійсна вона після узгодження трансферу та чи встиг "Кардіфф Сіті" застрахувати Салу.

Нагадаємо, що літак із футболістом зник з радарів авіадиспетчерів на шляху із Франції. Він вилетів з Нанта в Кардіфф вранці 22 січня, але пізніше транспортний засіб зник з екранів радарів в районі Ла-Маншу. Зазначається, що перед зникненням літак із Салою на борту запросив аварійну посадку.

Сала перебрався з "Нанта" до "Кардіффа" 20 січня. Аргентинець став рекордним трансфером в історії клубу. Контракт Еміліано з новим клубом розрахований до середини 2022 року. Цього сезону на його рахунку 12 забитих голів у 19 матчах Ліги 1.

Перед можливою катастрофою Сала записав емоційне звернення з літака, яке лише підтверджує найприкріші здогадки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація