"Карпати" у більшості комфортно перемогли "Олімпік"

"Карпати" у більшості комфортно перемогли "Олімпік"

Фото: fckarpaty.com.ua

Львів’яни здобули першу перемогу в сезоні

"Карпати" у матчі 4-го туру української Прем’єр-ліги здобули впевнену перемогу над "Олімпіком" з рахунком 3:1.

Львівський клуб отримав чисельну перевагу у середині першого тайму. Бразильський півзахисник Фабіньо завалив Мартінса у штрафному майданчику господарів.

Головний арбітр показав гравцю "Олімпіка" жовту картку, яка стала для нього другою у цьому матчі. Як наслідок, вилучення та пенальті у ворота команди Жуліо Сезара.

Олексій Гуцуляк не зумів переграти Германа Пенькова з 11-метрової позначки, але швидко зорієнтувався та добив м’яч у сітку.

Наприкінці першого тайму Ді Франко зміцнив перевагу "Карпат", забивши прицільним ударом після передачі Крістіана Понде.

У другій половині зустрічі "Олімпік" відквитав один гол - на 62-й хвилині з пенальті відзначився Сергій Політило, який вийшов на заміну.

Але раділа донецька команда недовго. Уже через п’ять хвилин Гуцуляк скористався помилкою голкіпера "Олімпіка", який невдало вибив м’яч від воріт, та оформив дубль.

Після цього гра повністю заспокоїлася . "Карпати" не бачили сенсу атакувати, а донеччани у меншості були не здатні щось змінити.

Львівський клуб завдяки першій перемозі в сезоні піднявся з передостанньої на восьму сходинку чемпіонату. В активі команди Олександра Чижевського 4 очки.

"Олімпік" залишився повним аутсайдером національної першості. За 4 матчі донецька команда не набрала жодного очка.

  • В наступному турі  "Карпати" 25 серпня зіграють у Львові з "Зорею", а "Олімпік" у День незалежності на НСК "Олімпійський" протистоятиме "Динамо".

Повʼязані теми:

Наступна публікація