Клуб УПЛ відреагував на самосуд над директором стадіону: йому розбили голову та кинули у сміттєвий бак

Клуб УПЛ відреагував на самосуд над директором стадіону: йому розбили голову та кинули у сміттєвий бак

Клуб УПЛ відреагував на самосуд над директором стадіону: йому розбили голову та кинули у сміттєвий бак

Інцидент біля стадіону імені Гагаріна / Високий Вал

"Десна" заявила, що справжні фанати клубу непричетні до скандального інциденту.

Чернігівська "Десна" виступила із заявою щодо інциденту з виконувачем обов’язків директора стадіону імені Юрія Гагаріна Олександром Овчаренком. У листопаді 30 невідомих із символікою "сіверян" напали на нього, розбили голову та закинули чоловіка у сміттєвий бак.

"ФК "Десна" за порядок і спокій в Чернігові! ЗМІ зробили вже кілька запитів до нашого клубу щодо нещодавніх подій на стадіоні імені Гагаріна. Для нас це теж було несподіванкою, і ми самі хотіли розібратися в ситуації, тому клуб взяв паузу і одразу нічого не коментував.

Тепер ми можемо заявити, що справжні вболівальники та фанати клубу не мають відношення до протиправних подій на стадіоні. Люди із символікою нашого клубу вчиняли протизаконні дії проти в.о. директора стадіону. Але що це за люди, то вже мають ідентифікувати правоохоронні органи", - йдеться у заяві клубу на офіційній сторінці у Facebook.

ФК Десна за порядок і спокій в Чернігові! ЗМІ зробили вже кілька запитів до нашого клубу щодо нещодавних подій на...

Опубліковано ФК Десна Понеділок, 14 грудня 2020 р.

Раніше представник ультрас "Десни" Богдан Дементов зазначив, що з приходом нового керівника стадіону імені Гагаріна в Чернігові місцевому клубу можуть заборонити проводити тут домашні матчі

"Нам стало відомо, що нове керівництво стадіону імені Гагаріна вирішило почати свою роботу з того, що б вигнати зі стадіону футбольний клуб "Десна".

Ви хочете перетворення "Десни" в "Олімпік", клуб без міста? Але у "Олімпіка" хоч є на те причини, а ви хочете позбавити Чернігів футбольного клубу з принципу? Тому просимо нового керівника стадіону озвучити чітку позицію, як він бачить подальший розвиток ситуації і гарантує нам підтримку футболу на стадіоні.

Ми вже проходили етап, коли Олександр Овчаренко був директором стадіону, майже 10 років він керував стадіоном, і що він за цей період зробив для футболу? Ні бази, ні умов для тренувань, ні ігрового поля, зате будинок собі збудував і машини міняв регулярно. Людина, яка просто не любить футбол не може управляти стадіоном, на якому футбольна команда - головний актив. При керівництві Овчаренко футбол в місті по суті помер - на ігровому полі стадіону в прямому сенсі слова росли "кульбаби". Керівник стадіону повинен розуміти, що арена повинна функціонувати, а не існувати", - написав Дементов у соцмережах.

Сегодня нам стало известно, что новое руководство стадиона имени Гагарина решило начать свою работу с того, что бы...

Опубліковано Bohdan Dementov Середа, 18 листопада 2020 р.

"Десна" вийшла в УПЛ у 2018 році, коли стала бронзовим призером Першої ліги і підвищилася класом за результатами плейоф.

  • На початку 2016 року керівництво "Десни" за власний кошт розпочало реконструкцію на стадіоні.
  •  У 2017-2018 роках "Десна" провела повну реконструкцію готелю та планував реконструювати стадіон згідно вимог УЄФА.

Повʼязані теми:

Наступна публікація