Клуб Ярмоленка залишився без головного тренера

Клуб Ярмоленка залишився без головного тренера

Фото: Associated Press

Цей керманич очолював команду півтора року.

Англійський "Вест Гем", за який виступає українець Андрій Ярмоленко, оголосив про звільнення головного тренера - Мануеля Пеллегріні.

Схоже, керівництво "молотобійців" залишилося незадоволеним результатами команди у внутрішній першості. Зазначимо, що за останні 13 поєдинків АПЛ лондонці зуміли здобути лише дві перемоги. Вирішальною ж стала нещодавня домашня поразка від "Лестер Сіті" (1:2), яка опустила столичний колектив на дно турнірної таблиці.

Про звільнення чилійського фахівця повідомляє офіційний сайт клубу.

"З великим розчаруванням нам довелося ухвалити це рішення. Мануель - джентльмен, і було дуже приємно працювати з ним.

Однак, стало зрозуміло, аби повернути клуб в колишнє русло цього сезону, потрібні зміни. Ми відчували, що необхідно діяти зараз, щоб дати новому менеджеру якомога більше часу спробувати досягти поставлених цілей", - сказав співвласник "Вест Гема" Девід Салліван.

Пеллегріні очолив "Вест Гем" наприкінці травня 2018 року. Минулого сезону команда під його керівництвом зуміла посісти десяту сходинку в турнірній таблиці. Серед кандидатів на заміну Пеллегріні ЗМІ називають Девіда Моєса та Тоні П'юліса.

  • Наразі лондонці мають 19 пунктів та посідають 17 місце. Від зони вильоту їх відділяє лише одне очко, але вони ще мають гру в запасі.
  • Наступний поєдинок "Вест Гем" проведе 1-го січня, коли вдома поміряється силами з "Борнмутом".

Раніше повідомлялося, що Ярмоленко може покинути "Вест Гем" у зимове трансферне вікно. Зараз він заліковує травму, а його повернення очікується наприкінці січня.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація