Коронавірусні жарти. Футболіст награно кахикнув на журналістів і нарвався на критику

Коронавірусні жарти. Футболіст награно кахикнув на журналістів і нарвався на критику

Фото: Associated Press

Приколи у стилі Дієго Кости.

Скандальновідомий нападник мадридського "Атлетіко" Дієго Коста нарвався на критику через свій жарт на тему коронавірусу.

Після матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Ліверпулем" бразилець пройшов через мікст-зону, де журналісти беруть інтерв’ю у гравців, та награно кахикнув на медійників.

"Дієго Коста просто пройшов крізь змішану зону та фальшиво кахикнув на всіх. Не особливо смішно чи доречно", - розкритикував футболіста кореспондент PA Media sports Карл Маркхем.

Раніше про паніку щодо коронавірусу пожартував баскетболіст "Юта Джаз" Руді Гобер, у якого згодом виявили захворювання.

Нагадаємо, "Атлетіко" переміг "Ліверпуль" з рахунком 3:2 та вийшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

++++++++++++++++++++++++++++++++

Спалах коронавірусу розпочався з ринку морепродуктів та тварин у китайському місті Ухань. Він викликає симптоми, схожі на застуду, але швидко вражає легені й інші органи. Патоген належить до великої родини коронавірусів.

В Україні 3 березня в Чернівцях зафіксували перший випадок інфікування COVID-19. Зараження виявили у чоловіка, який повернувся з Італії. Від 12-го березня в Україні введено карантин на три тижні.

Спортивні події скасовують або проводять за порожніх трибун. Так, 23-24 тури української футбольної Прем'єр-ліги відбудуться без глядачів.

Фото: ТСН.ua

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація