Кравець приніс "Динамо" перемогу в контрольному спарингу

Кравець приніс "Динамо" перемогу в контрольному спарингу

Фото: ФК Динамо Київ

Артем відзначився дебютним голом після повернення у київський клуб.

Київське "Динамо" провело товариським матч з "Колосом" під час паузи в Чемпіонаті України, викликаної іграми національних збірних. Зустріч відбулася на новому стадіоні у Ковалівці та завершилася з рахунком 1:0 на користь "біло-синіх".

Переможний м'яч на 49-й хвилині забив форвард Артем Кравець, який повернувся до "Динамо" у літнє міжсезоння. Асистував Артему розрізним пасом Віталій Миколенко.

Додамо, що в матчі також взяв участь Денис Гармаш, хавбек вийшов на поле у другому таймі. Також Мірча Луческу перевірив у справі бразильця Клейтона, який перебуває на перегляді в "Динамо", йому довірили зіграти 20 заключних хвилин.

Найближчий офіційний матч "Динамо" відбудеться в наступну п’ятницю, 11 вересня. Підопічні Мірчі Луческу в межах 2-го туру УПЛ прийматимуть чернігівську "Десну". Поєдинок на "Олімпійському" розпочнеться о 19:00.

А вже за декілька днів, 15 вересня, кияни стартують у кваліфікації Ліги чемпіонів матчем проти нідерландського АЗ.

Своєю чергою, "Колос" 12 вересня зіграє в Чемпіонаті України з ПФК "Львів". 17 вересня клуб із Ковалівки дебютує в Лізі Європи — суперником команди Руслана Костишина у 2-му кваліфай-раунді буде грецький "Аріс".

Нагадаємо, у стартовому турі Прем’єр-ліги "Динамо" розгромило "Олімпік" (4:1), а "Колос" дав бій, але поступився "Шахтарю" (1:3).

Повʼязані теми:

Наступна публікація