Легкоатлетка Бризгіна розповіла про інтерв'ю російському каналу: Шкодую, що повелися на це

Легкоатлетка Бризгіна розповіла про інтерв'ю російському каналу: Шкодую, що повелися на це

Легкоатлетка Бризгіна розповіла про інтерв'ю російському каналу: Шкодую, що повелися на це

Представниця Олімпійської збірної України поспілкувалася з кореспондентом Ярославою Шумик.

Українська легкоатлетка Єлизавета Бризгіна, яка була серед "жертв" російського каналу, шкодує про те, що дала коментар.

Спортсменка розповіла в ексклюзивному інтерв'ю ТСН.ua, що журналісти все перекрутили.

"Мені б хотілося, щоб цього всього не було. Довгий переліт дуже. Навіть не знали, що будемо разом летіти (з російськими спортсменами - ред.) та не надавали ніякого значення цьому.

Журналісти ходили з камерою постійно, намагалися знімати: своїх, наших, ми не звертали на це уваги. І потім почали по одному наших смикати. Ми якось не надали цьому значення, вирішили пару слів сказати. Потім вже, коли цей репортаж нам почали кидати, мовляв "Вам не соромно?" - ми не могли зрозуміти, що таке.

Подивилися репортаж - жах! Все перекрутили. Говорили одне, половину було несказано, за кадром почали говорити якісь моменти. Дуже негарно і неприємно це вийшло.

Ми вирішили висловити свою думку щодо "чистих" атлетів, які не їдуть на Олімпійські ігри. Нам шкода по-людськи. Ось так було сказано. Вони все зробили по-іншому. Що нас звинувачують в якомусь непатріотизмі.

Дуже неприємно, що так зробили. Наші хлопці наповнені патріотизмом, всі їхали в нашій жовто-блакитній формі, з хорошим настроєм... Олімпіада ще не почалася, а такі маленькі скандали вже. І люди, які залишилися в Україні переживати за нас і вболівати, напевно, по-іншому на нас дивляться після цього репортажу.

Неприємно, що так зробили російські ЗМІ. Ми хотіли підтримати трішки. Жодні політичні моменти не хотіли піднімати. Напевно, даремно. Шкодую, що повелися на це. Справді, довго летіли, втомилися всі. Напевно, втратили пильність і не зрозуміли, що краще не вестить на це, і не давати навіть маленькі коментарі.

Ми шкодуємо. Хотілося, щоб люди вболівали і переживали, тому що в цій непростій ситуації хотілося, щоб люди погано про нас не думали. Що ми непатріоти країни.

Я шкодую, що дала інтерв'ю цьому каналу. Більше таких помилок не допущу. Хотілося б, щоб уболівальники переживали за нас, ми будемо в свою чергу сильно старатися, добре виступати, якомога більше медалей завоювати", - поділилася Бризгіна.

На руках у Єлизавети - патріотичний манікюр. Каже, що багато дівчат зробили щось подібне на Ігри.

"Ми гордо носимо наші кольори, тому що ми - патріоти і вболіваємо за нашу країну. Хочемо, щоб тут якомога частіше піднімався наш прапор і грав наш гімн", - підсумувала спортсменка.

Зазначимо, що російські журналісти не просто так допитували Бризгіну. Адже Ліза відбула дворічну дискваліфікацію за допінг із серпня 2013 року.

Раніше міністр спорту Ігор Жданов заявив, що зі спортсменами проведена жорстка розмова щодо спілкування з російською пресою.

Українська легкоатлетка Бризгіна шкодує про сумнозвісне інтерв'ю роійському телеканалу

Українська легкоатлетка Бризгіна шкодує про сумнозвісне інтерв'ю роійському телеканалу

Повʼязані теми:

Наступна публікація