Ліга чемпіонів. "Баварія" помстилася ПСЖ, проте все одно залишилася на другому місці у групі

Ліга чемпіонів. "Баварія" помстилася ПСЖ, проте все одно залишилася на другому місці у групі

Фото: Reuters

Мюнхенці поступилися французам через особисті зустрічі.

Німецька "Баварія" у заключному, шостому турі групової стадії Ліги чемпіонів спокійно розібралася із французьким ПСЖ з рахунком 3:1.

Голами у складі мюнхенців відзначилися: Роберт Левановські та Корентен Толіссо (дубль). Єдине, на що вистачило гостей, так це на м'яч у виконанні юного вундеркінду Кіліана Мбаппе, який було забито на самому початку другої половини зустрічі.

Тим не менш, ця перемога не дозволила "Баварії" посісти 1 місце у групі, адже у Франції ПСЖ досить легко переграв чинного чемпіона Німеччини з рахунком 3:0. Таким чином, через особисті зустрічі саме парижани виходять до 1/8 фіналу ЛЧ у статусі найкращої команди квартету B.

У паралельній грі цієї групи шотландський "Селтік" вдома мінімально поступився бельгійському "Андерлехту" - 0:1. Автоголом у складі господарів на 63-й хвилині відзначився Йозо Шимуновіч. Попри поразку, "Селтік" посів 3 сходинку, яка дає право виступити у плей-оф раунді Ліги Європи. Що стосується "Андерлехта", то він залишився на останньому місці із 3 балами у своєму активі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація