"Ліверпуль" не збирається продавати футболістів узимку

"Ліверпуль" не збирається продавати футболістів узимку

Фото: Associated Press

"Мерсисайдці" дуже близькі до виграшу в АПЛ.

Англійський "Ліверпуль" не буде продавати гравців у зимове трансферне вікно.

Головний тренер "червоних" Юрген Клопп налаштований зберегти всіх виконавців, які наразі є в його наявності.

Слова німця цитує Goal.com.

"Протягом більшої частини грудня і січня на нашій лавці запасних було повно дітей. Дивовижних дітей, але все ж дітей, тому як ми можемо думати про те, щоб відпустити когось із гравців? Я не розумію цього.

Справа не в Шаці (Джердан Шачірі, прим.). Це стосується всіх. Ми просто повинні зберегти їх, щоб залагодити свою ситуацію, а не допомагати з цим іншим клубам. Якщо хто-небудь звернеться і попросить, як слід ... Але цього немає.

Можливо, вони будуть в розпачі або на зразок того, і тоді ми подумаємо. Але з нашого боку немає абсолютно жодних намірів відпустити когось", - сказав Клопп.

Зазначимо, що ЗМІ тривалий час пов'язують відхід півзахисника Шачірі з клубу. Нещодавно "мерсисайдці" відхилили пропозицію італійської "Роми" щодо придбання цього гравця.

  • Зараз "Ліверпуль" готується до поєдинку 24-го туру англійської Прем'єр-ліги проти "Вулверхемптона", який відбудеться 23-го січня.
  • Наразі команда Клоппа впевнено очолює турнірну таблицю внутрішньої першості. Після 22 ігор у їхньому активі 64 очки. Відрив від другого "Манчестер Сіті" складає 13 пунктів.

Раніше Клоппа визнали найкращим тренером грудня в АПЛ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація