"Ліверпуль" у перенесеному матчі впевнено розібрався з "Вест Хемом" в АПЛ

"Ліверпуль" у перенесеному матчі впевнено розібрався з "Вест Хемом" в АПЛ

Фото: Associated Press

Ну ніхто не може зупинити "червоних".

"Ліверпуль" у рамках 18-го туру англійської Прем'єр-ліги переміг на виїзді "Вест Хем" із рахунком 2:0.

Зазначимо, що ця зустріч була перенесена на більш пізній термін через участь "мерсисайдців" у Клубному чемпіонату світу.

Команда Юргена Клоппа вийшла вперед на 35 хвилині - Іса Діоп порушив правила проти Дівока Орігі та головний арбітр вказав "на позначку". Вирок з одинадцятиметрової відмітки впевнено реалізував Мохамед Салах.

Для 27-річного єгиптянина цей гол став історичним, адже він допоміг футболісту увійти до топ-5 бомбардирів "червоних" в АПЛ. Відтепер, на рахунку Мо 66 м'ячів. За цим показником він обійшов Фернандо Торреса (65). Попереду розташовуються лише Луїс Суарес (69), Майкл Оуен (118), Стівен Джеррард (120) та Роббі Фаулер (128).

На початку другої половини протистояння гості подвоїли перевагу на табло - Салах у контратаці віддав розрізну передачу на Алекса-Окслейда Чемберлена, а той точно пробив голкіпера "молотобійців".

На 78 хвилині "Ліверпуль" міг доводити справу до непристойного, але від третього голу лондонців врятувала стійка. Дубль оформлювати міг Салах.

Що стосується українця Андрія Ярмоленка, то він спостерігав за цією грою з трибун. Уся річ в тому, що півзахисник продовжує відновлення після травми, яку отримав наприкінці 2019 року. Його повернення на поле очікується в середині лютого.

  • Після цієї перемоги "Ліверпуль" набрав фантастичні 70 очок та ще більше відірвався від переслідувачів у турнірній таблиці. "Манчестер Сіті", який іде слідом, має на 19 балів менше.
  • "Вест Хем", своєю чергою, залишився з 23 пунктами на 17 сходинці. 

Раніше повідомлялося, що "Ліверпуль" не збирається продавати футболістів у зимове трансферне вікно

Повʼязані теми:

Наступна публікація