"Ліверпуль" відправив частину персоналу в повністю оплачувану відпустку

"Ліверпуль" відправив частину персоналу в повністю оплачувану відпустку

Фото: Associated Press

Співробітники мерсисайдського клубу абсолютно не постраждають фінансово.

Англійський "Ліверпуль" на офіційному сайті повідомив про рішення відправити неігровий персонал клубу у відпустку через пандемію коронавірусу.

При цьому співробітники не постраждають фінансово. Зарплата кожного з них буде збережена в повному розмірі.

Раніше клуб вже заявляв. що продовжить виплати в тому числі і персоналу, який задіяний тільки під час ігрових днів.

Нагадаємо, матчі англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) відкладено на невизначений термін до того часу, поки ситуація з пандемією коронавірусу в країні не поліпшиться і грати не стане безпечно.

Також було вирішено провести переговори з футболістами про скорочення зарплат на 30% і відтермінування виплат. Клуби також виділять 125 мільйонів фунтів командам з нижчих дивізіонів і 20 мільйонів фунтів на допомогу Національній медичній службі та малозабезпеченим верствам населення.

1 квітня після відеонаради з генсеками 55 асоціацій УЄФА настійно рекомендував обов'язково завершити футбольні сезони. Дедлайн - до 3 серпня.

Раніше повідомлялося про два плани дограти сезон АПЛ-2019/20:

В АПЛ залишилося зіграти 9 турів. Турнірну таблицю очолює "Ліверпуль" з відривом від найближчого переслідувача у 25 очок. "Червоним" залишилося здобути 2 перемоги, щоб стати чемпіонами вперше від 1990 року.

До цього у нижчих лігах Чемпіонату Англії вже анулювали сезон. Це рішення торкнулося дивізіонів нижче Національної Ліги (5-й за рангом дивізіон після АПЛ, Чемпіоншипу, Ліги 1 та Ліги 2 - прим.).

Повʼязані теми:

Наступна публікація