Ломаченко розповів, у якому віці він готовий завершити кар'єру

Ломаченко розповів, у якому віці він готовий завершити кар'єру

Фото: Associated Press

Василь з п'яти років у рукавичках.

Чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василь Ломаченко сказав, коли готовий припинити виступи в боксі.

Українець зазначив, що для нього бокс - це спорт. Попри це, він зазначив, що все в цьому житі коли-небудь завершується.

"Ми - боксери, робимо свою справу в рингу, від нас практично нічого не залежить. Це промоутери, менеджери, вони вирішують, коли і з ким боксувати. Якби я міг вибирати і боксувати з ким я хочу, то я б уже давно був абсолютним чемпіоном світу, зав'язав би з боксом і відпочивав би.

Моя мета зібрати всі пояси і піти? Ага. А що далі робити? Я ж казав, що для мене бокс - це спорт. У будь-якій вазі я збираю чотири пояси, і йду з боксу. Це може бути за рік, за два, а може і за чотири-п'ять.

Я готовий піти на пенсію в 33 роки. Я з п'яти років в рукавичках. Не те, щоб стомився, але завжди щось закінчується. У мене є мета в боксі, мені цікаво змагатися з чемпіонами. З ким далі боксувати, якщо ти став абсолютним чемпіоном світу?", - сказав Ломаченко під час прямого ефіру в Instagram.

Нагадаємо, що в своєму останньому бою Ломаченко за очками впевнено переміг Хосе Педрасу. Таким чином, здолавши пуерториканця, Василь вперше у кар'єрі об'єднав пояси. Цікаво, що Педраса став першим суперником Ломаченка з 2014 року, який зумів протриматися з ним увесь бій.

Наразі в активі українця 12 перемог (9 нокаутів) та одна поразка.

Свій наступний поєдинок Василь проведе 12 квітня. Його опонентом, швидше за все, буде Ентоні Кролла. Очікувалося, що Ломаченко битиметься за пояс IBF проти Річарда Коммі, але ганець отримав травму руки в бою з росіянином Ісою Чанієвим.

Повʼязані теми:

Наступна публікація