Малиновський провів перше тренування в "Аталанті" та розповів про цілі на наступний сезон

Малиновський провів перше тренування в "Аталанті" та розповів про цілі на наступний сезон

Фото: twitter.com/Atalanta_BC

Руслан познайомився з одноклубниками та вболівальниками.

Українець Руслан Малиновський провів дебютне тренування за італійську "Аталанту".

26-річний півзахисник вперше познайомився з одноклубниками та навіть встиг поспілкуватися з вболівальниками "бергамасків".

Окрім того, Малиновський дав перше інтерв'ю у футболці "бронзового" призера Серії А, де розповів про свій перехід та цілі на майбутній сезон.

"Радий приєднатися до цього клубу з неймовірними уболівальниками. Команда добре виступила в минулому сезоні, і я постараюся допомогти їй виступити ще краще в наступному сезоні. Сподіваюся, все буде чудово.

Думаю, це крок вперед для мене. "Аталанта" - топ-клуб в Італії, наступного сезону ми постараємося досягти високих цілей. У нас відмінна команда, тут прекрасне місто і хороші умови для тренувань і відновлення. Постараюся показати все, на що здатний і дати команді максимум.

Граю на позиції центрального півзахисника, подобається виступати або на позиції 8 номера, або грати "десятку". Люблю грати в швидкий футбол. Мені подобається той темп, в якому грає "Аталанта", мені підходить такий стиль.

Думаю, ми повинні фінішувати якомога вище в чемпіонаті, а також гідно зіграти в груповому етапі Ліги чемпіонів і Кубку Італії. У футболі трапляється всяке, але ми повинні важко працювати кожен день щоб ставати краще", - сказав Малиновський в інтерв'ю офіційному каналу YouTube "Аталанти".

  • Малиновський офіційно став гравцем "Аталанти" 16 липня. За перехід Руслана клуб із Бергамо віддав бельгійському "Генку" 13,7 мільйона євро, а сам футболіст підписав контракт на п'ять років.
  • Минулого сезону Малиновський допоміг "Генку" стати чемпіоном Бельгії та отримати путівку до групової стадії Ліги чемпіонів.

  • На рахунку Руслана 51 матч у всіх турнірах, 16 забитих голів та 14 результативних передач.

  • "Аталанта" завершила минулий сезон на третій сходинці в турнірній таблиці Серії А та здобула путівку до групової стадії Ліги чемпіонів.

Додамо, що у новій команді Малиновський виступатиме під 18 номером. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація