"Манчестер Сіті" вдруге за три дні переміг "Тоттенхем" та вийшов у лідери АПЛ, Зінченко відіграв увесь матч

"Манчестер Сіті" вдруге за три дні переміг "Тоттенхем" та вийшов у лідери АПЛ, Зінченко відіграв увесь матч

Фото: Associated Press

"Городяни" здобули потрібний результат вже на самому початку гри.

"Манчестер Сіті" в рамках 35 туру англійської Прем'єр-ліги здолав у рідних стінах "Тоттенхем" із рахунком 1:0.

Єдиний гол у цьому протистоянні був забитий вже на п'ятій хвилині - 18-річний Філ Фоден замкнув головою передачу від Серхіо Агуеро, принісши таким чином своїй команді важливу перемогу. Для юного форварда цей забитий м'яч став першим у рамках чемпіонату Англії.

Зазначимо, що в цій зустрічі обидві команди мали безліч гольових моментів, але кожного разу на шляху до м'яча ставали захисники або гравців елементарно підводила влучність.

Фото: Associated Press
Фото: Associated Press

Усі 90 хвилин на полі провів й українець Олександр Зінченко, який з'явився вже на звичній для себе позиції лівого захисника. Раніше повідомлялося, що 22-річний футболіст збірної України може пропустити цей поєдинок через травму.

Таким чином, перегравши "шпор", підопічні Хосепа Гвардіоли набрали 86 балів та очолили турнірну таблицю внутрішньої першості. Відрив від другого "Ліверпуля" складає лише один пункт. Що стосується "Тоттенхема", то вони залишилися з 67 очками на третій позиції.

  • 17 квітня "Манчестер Сіті" у надрезультативному матчі здолав "Тоттенхем" в рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів із рахунком 4:3.
  • Попри це, "городяни" вилетіли з найпрестижнішого клубного турніру Європи, адже в першій дуелі сильнішими були лондонці (1:0).
  • "Тоттенхем" може опуститися на четверту позицію, якщо свій матч цього туру виграє "Арсенал".

Раніше Зінченко внесли до списку топ-10 лівих захисників планети.

Повʼязані теми:

Наступна публікація