"Манчестер Юнайтед" встановив декілька антирекордів у запеклому дербі з "Ліверпулем"

"Манчестер Юнайтед" встановив декілька антирекордів у запеклому дербі з "Ліверпулем"

Фото: Reuters

"Червоні дияволи" ще на крок віддалилися від зони Ліги чемпіонів.

"Манчестер Юнайтед" примудрився встановити одразу декілька антирекордів у протистоянні з одвічним ворогом - "Ліверпулем".

Команда Жозе Моурінью зазнала поразки з рахунком 1:3 та ще більше відстала від зони Ліги чемпіонів (на 11 балів, прим.). Наразі в активі "манкуніанців" 26 очок та лише 6 сходинка в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

"Червоні дияволи" вирішили на цьому не зупинятися та, як наслідок, встановили низку "досягнень".

Манчестерський колектив повторив антирекорд за набраними балами в стартових 17 турах. У сезоні 1990/91 "манкуніанці" також набрали 26 пунктів після 17 поєдинків у внутрішній першості.

Окрім того, підопічні Моурінью цього сезону вже пропустили більше голів, ніж за увесь попередній розіграш чемпіонату Англії. Наразі голкіпер "Манчестер Юнайтед" вже витягнув 29 м'ячів із сітки своїх воріт. У сезоні 2017/18 за всі 38 турів "червоні дияволи" лише 28 разів починали гру з центру поля.

Цікаво, що наразі відставання від "Ліверпуля" складає 19 очок. Раніше "манкуніанці" ще ніколи так далеко не відпускали принципового опонента в турнірній таблиці АПЛ.

Наостанок варто відзначити й те, що "червоні дияволи" оформили лише одну перемогу в останніх шести зустрічах внутрішньої першості.

Свій наступний поєдинок "Манчестер Юнайтед" проведе 22 грудня проти "Кардіфф Сіті".

Повʼязані теми:

Наступна публікація