"Манчестер Юнайтед" завдяки фантастичному камбеку не підпустив "Манчестер Сіті" до чемпіонства

"Манчестер Юнайтед" завдяки фантастичному камбеку не підпустив "Манчестер Сіті" до чемпіонства

Після першого тайму здавалося, що доля матчу вже вирішена.

У матчі 33-го туру англійської Прем’єр-Ліги "Манчестер Юнайтед" у напруженому матчі переграв "Манчестер Сіті" на полі "городян".

Фінальний рахунок матчу – 3:2 на користь "червоних дияволів".

"Манчестер Сіті" розпечатав ворота суперника на 26-й хвилині стараннями Венсана Компані, який головою замкнув подачу Давіда Сільви з кутового. За 5 хвилин Ілкай Гюндоган подвоїв перевагу господарів (31), які пішли на перерву у статусі беззаперечних фаворитів.

А на початку другого тайму кардинально змінив хід подій Поль Погба. Спершу на 53 хвилині після передачі Андера Еррери він легко переграв голкіпера гостей (51), а згодом і зовсім повернув паритет у грі (55).

Фото: Reuters

Шикарним голом на 69-й хвилині захисник "червоних дияволів" Кріс Смоллінг вивів свою команду вперед і встановив, таким чином, остаточний рахунок.

Отже, чемпіонство "Манчестер Сіті" (84 бали) відкладається. "Манчестер Юнайтед" (71 бал) скоротив відставання від "городян" до 13 очок за шість турів до закінчення АПЛ.

Зазначимо, що українець Олександр Зінченко не потрапив у заявку на цей матч.

Нагадаємо, вже у вівторок, 10 квітня, на "городян" чекає матч-відповідь проти "Ліверпуля" в Лізі чемпіонів, де їм необхідно буде відігравати різницю в три м'ячі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація