Кубок Ліги чемпіонів пішов по руках: донька українського футболіста проїхалася з трофеєм у авто

Кубок Ліги чемпіонів пішов по руках: донька українського футболіста проїхалася з трофеєм у авто

Кубок Ліги чемпіонів пішов по руках: донька українського футболіста проїхалася з трофеєм у авто

Фото: liza_chaus2012 / Instagram

Також з ним мала нагоду попозувати похресниця Андрія Шевченка.

Кубок Ліги чемпіонів на шляху до НСК "Олімпійський", на якому відбудеться фінал футбольного турніру, вже встиг побувати не лише на головних площах кількох міст України, а й у церкві.

На останню локацію звернули увагу чи не всі ЗМІ, у соцмережах масово обурилися користувачі. ФФУ досі не відповіла ТСН.ua на запит щодо доцільності такого "освячення" світського трофею. Тим часом у Instagram необачно засвітила кубок у салоні машини маленька "модель" та "блогер-початківець" Ліза Чаус.

Судячи з нікнейму, дівчинка - 2012 року народження. А судячи з фото, кубок продовжив свою подорож і буквально пішов по руках.

У соцмережах висловили припущення, що вона є донькою півзахисника команди "Миколаїв-2" Костянтина Чауса та Катерини Чаус. У жовтні 2012 року миколаївське видання NikLife випустило інтерв'ю з подружжям, зазначаючи, що влітку у них народилася дитина - Ліза

Фото: NikLife

У матеріалі також вказується, що Катерина "займалася художньою гімнастикою в школі Дерюгіної". Маленька Ліза ж підписує свій профіль в Instagram як "професійна гімнастка". А від батька, гравця другої ліги, схоже, перейняла шалену любов до футболу. Водночас у соцмережах пишуть, що Катерина нині є нібито цивільною дружиною Павелка. 

"Блогер-початківець" виявилася не єдиною дитиною, якій пощастило потримати в руках кубок завдяки "зв'язкам".

Також у соцмережі похизувалася фото з трофеєм і донька глави ФФУ - Андрія Павелка - Анастасія. Нагадаємо, вона є похресницею головного тренера збірної України - Андрія Шевченка. Колись український форвард привозив цей кубок (виграний ним у "Мілані") до пам'ятника Лобановському. Тепер найголовніший футбольний трофей Європи привіз Анастасії батько.

Залишається лише здогадуватися, в яких ще руках побував кубок Ліги чемпіонів, поки Мохамед Салах та Кріштіану Роналду виборювали право здобути його у футбольному матчі в Києві.

Аліна Денисенко

Повʼязані теми:

Наступна публікація