"Маріуполь" у напруженому матчі розписав домашню нічию з АЗ у Лізі Європи

"Маріуполь" у напруженому матчі розписав домашню нічию з АЗ у Лізі Європи

"Маріуполь" у напруженому матчі розписав домашню нічию з АЗ у Лізі Європи

Фото: twitter.com/AZAlkmaar

Азовці дуже добре провели останні хвилини протистояння.

"Маріуполь" в рамках першого матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи розписав удома безгольову нічию з нідерландським АЗ із рахунком 0:0.

Команда Олександра Бабича вийшла на це протистояння без основного захисника та форварда Сергія Яворського та Руслана Фоміна. Утім, це не завадило "азовцям" створювати небезпеку біля воріт суперника. Господарі декілька разів турбували захист АЗ, але останній пас сьогодні трохи підводив українську команду.

Що стосується нідерландського колективу, то вони набагато частіше били по воротах Рустама Худжамова, який сьогодні спіймав справжній кураж. 36-річний голкіпер "Маріуполя" мінімум чотири рази рятував свою команду після неймовірних ударів від футболістів гостей. На 63 хвилині форвард АЗ Боду все ж забив у ворота "Маріуполя", але головний суддя скасував цей гол через гру рукою.

Під кінець поєдинку "Маріуполь" притиснув АЗ до воріт та міг навіть вирвати перемогу. Добре підсилив гру Ігор Кирюханцев, який вийшов лише на 86 хвилині, але його надовго запам'ятають в нідерландському клубі.

Попри відсутність забитих голів, "Маріуполь" залишив непогані шанси на продовження боротьби у другому за престижністю клубному турнірі Європи.

СТАТИСТИКА МАТЧУ

Удари: (4-18), в площину (1-7)

Володіння м'ячем: 38% - 62%

Сейви: 7-1

Кутові: 3-9

  • Матч-відповідь відбудеться 15 серпня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація