"Металіст-1925" отримав нового головного тренера

"Металіст-1925" отримав нового головного тренера

Фото: metalist1925.com

Цей керманич під час ігрової кар'єри виступав за "Аякс".

Харківський "Металіст-1925" оголосив ім'я нового тренера.

За інформацією офіційного сайту "синьо-жовтих", ним став Андрій Демченко.

Зазначимо, що під час ігрової кар'єри цей фахівець виступав за амстердамський "Аякс" та запорізький "Металург". У тренерському кріслі він працював з "Вересом" (асистент та виконувач обов'язків), "Львів" (в.о) та з усе тим ж "Металургом" (в.о.).

Демченко від 16 квітня 2019 року працював у "Металісті-1925" помічником тодішнього головного тренера та легенди клубу Олександра Горяїнова, який покинув команду два тижні тому.

Ось, як своє призначення прокоментував сам Демченко.

"Хотілося б подякувати керівництву клубу за довіру та за те, що відтепер я є головним тренером цього амбітного колективу. Зараз думаю лише про роботу, адже попереду у нас непростий та цікавий сезон.

Головне - повернути любов і довіру вболівальників змістовною, результативною та комбінаційною грою. Наша підготовка буде відкритою для всіх шанувальників команди та учасників "Клубу вболівальників".

Сподіваюся на підтримку "12-го гравця", для якого ми, власне, і будемо намагатися демонструвати яскравий футбол", - зазначив фахівець.

  • Про термін дії угоди між сторонами не повідомляється.
  • Минулий сезон "Металіст-1925" завершив на четвертій позиції в турнірній таблиці та, як наслідок, не зумів пробитися до УПЛ. В останніх п’яти поєдинках сезону команда здобула лише одну перемогу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація