Мейвезер про свого колишнього суперника: він дуже сильно мені заздрить - це якийсь сором

Мейвезер про свого колишнього суперника: він дуже сильно мені заздрить - це якийсь сором

Бій Флойд Мейвезер - Конор Макгрегор / Фото: Reuters

Американський боксер вважає, що у нього не було рівних йому опонентів.

Екс-чемпіон світу у п'яти вагових категоріях Флойд Мейвезер поділився думкою щодо свого колишнього суперника Оскара де ла Хої, який зараз є відомим промоутером.

На думку американця, Оскар просто йому заздрить.

"Де ла Хойя дуже сильно мені заздрить - це якийсь сором. Він не заробляв більше мене і не був бійцем краще, ніж я. Він атакував не так, як я, у нього не було такого захисту, яким володів я. Ніхто не міг змусити мене піти з рингу, у мене міцне підборіддя. Я міг битися в різних стилях, і я це доводив.

Моє тіло було втомленим вже 10 років тому, але я знаходив мотивацію, щоб змусити його працювати. У мене вийшло перемагати майбутніх членів Залу слави, і все крилося в області психології. Я ніколи не скаржився. Що стосується нашого з ним бою, то невже ви думаєте, що 3-4 хороших раунда зі мною принесли йому перемогу? Просто перегляньте наш бій знову", - цитує слова Мейвезера BoxingScene.

Нагадаємо, що за свою кар'єру Флойд провів 50 поєдинків, у яких не зазнав жодної поразки. Останній бій Мейвезер провів у кінці серпня 2017 року проти Конора Макгрегора.

Повʼязані теми:

Наступна публікація