"Мілан" оштрафував двох футболістів за колотнечу в дербі з "Інтером"

"Мілан" оштрафував двох футболістів за колотнечу в дербі з "Інтером"

Фото: Associated Press

Учасники бійки перепросили за скандальний інцидент.

Півзахисники італійського "Мілана" Франк Кесс’є і Лукас Білья покарані за сутичку під час матчу з "Інтером" (2:3) у 28-му турі Серії А.

Після заміни у зустрічі з "нерадзуррі" Кесс’є відмовився тиснути руку Андреа Конті, чим викликав негативну реакцію у Більї. Між футболістами ледь не зчинилася бійка, а зупинили їх лише партнери із команди.

За таку поведінку керівництво "Мілана" вирішило оштрафувати обох учасників конфлікту. Івуарієць буде змушений виплатити штраф у розмірі 40 тисяч євро, а Білья заплатить 20 тисяч євро.

Додамо, що після інциденту Кесс’є та Білья поросили вибачення за свою поведінку.

"Це сталося через напругу в матчі. Я засмутився після своєї заміни, тому що хотів допомогти команді. Я зігнав свою злість на Лукасові, і це стало моєю помилкою. Прошу вибачення, він старший за мене, і я повинен вчитися у нього", - сказав Кесс’є.

"Франк знає, що я сказав, і ми вже встигли обговорити подію. Ми всі хочемо перемагати, але така сутичка не те, чим варто займатися у всіх на очах. Можливо, варто було відкласти свою розмову до відходу в роздягальню. Мені соромно за цю ситуацію, і я прошу вибачення у тренера і партнерів. Таке більше не повториться", - запевнив Білья.

Після 28-го туру "Мілан" з 51 балом посідає 4-те місце в чемпіонаті Італії. Відставання від третього "Інтера" становить 2 очки, а гандикап над "Ромою", яка йде п’ятою, 4 пункти.

Повʼязані теми:

Наступна публікація